Kadetky ČR - NUSLE

26.11.2012 18:00
Pondělní VÍTĚZSTVÍ - 26.11.2012

Kadetky ČR (Brandýs nad Labem) : TJ Sokol Nusle

1:3

...
Tréňa: Šlahoun

Sestava: Lucka B., Hanita, Séťa, Oťas, Květa, Klára P., Lucka N., Klára V., Háňa, Bára F., Julka, Anča D.

V pondělí jsme hrály proti největším nadějím budoucího ženského volejbalu – Reprezentaci kadetek ČR. Naším cílem bylo neporušit vítěznou šnůru a tak jsme se také do utkání pustily. Soupeřky byly vysoké a pěkně jim to skákalo.

Co nás čekalo a z čeho jsme měli obavy?! V Brandýské hale jsme se musely seznámit s dosud nepoznaným. Oním neznámým pro nás byl balón Mikasa – balón který skrývá pro družstvo hrající celou sezonu s míči Gala nečekaná tajemství, už při rozpinkání to vypadalo, že máme dalšího soupeře v podobě tohoto nečekaného Mikasového protivníka.
Skoro jako už tradičně se první set připsal domácímu družstvu, je třeba se rozkoukat, soupeře nechat pocítit falešný dojem, že ví jak na nás a pak ho překvapit. Což jsme měly samozřejmě v plánu v setech následujících. V druhém setu se nám začalo dařit rozkrývat skryté možnosti neznámého "pana kulatého Mikasáče"(jeho podoba viz.níže) a tak jsme si připsaly vítězství v tomto setu, také ve třetím a samozřejmě i ve čtvrtém.
Na útoku při rozhodujících balonech excelovala Séťa s Hanitou, na U se dařilo Báře a Háně, hru z pozice nahrávačky pěkně tvořila a náhry rozhazovala Lůca Bretty, je třeba pochválit naše blokařky. Řadu bodů rovnou z podání zaznamenala svým servisem Klára P.. Čtvrtý set byl napínavý, vyrovnaný a pln zajímavostí, např. Oťas si připsala k útočným úderům jeden naprosto nečekaný jak pro nás tak i pro soupeře – útočnou pěstičku…dlouuuhooo si jí štelovala a připravovala aby pak zaznamenala poslední bod ve čtvrté serii vyhraného setu, bylo to úžasné a my plné euforie jsme se mohly ubírat zpět do našich domovů, většinou vracející se z dálav Moravy jsme věděly, že tentokrát budeme z venkovního utkání doma za rekordně krátkou dobu, což bylo příjemné pokračování takto sportovně úspěšného startu do nového týdne v pondělním dni.

TOTO VÍTĚZSTVÍ NÁS POSUNULO NA 3.MÍSTO V TABULCE, PŘIJĎTE NÁS PODPOŘIT NA DŮLEŽITÉ UTKÁNÍ S BŘECLAVÍ TENTO PÁTEK 30.11. A SOBOTU 1.12. V NAŠEM DOMÁCÍM PROSTŘEDÍ:)

 

—————

Zpět