TJ Lokomotiva Břeclav - TJ Sokol Nusle

04.03.2015 12:54

Vážení a milí příznivci nuselského volejbalu, opět přišel čas na zhodnocení víkendových zápasů očima mé maličkosti (za stříbrného bludišťáka kdo mě pozná:)).

S ohledem na minulé zápasové reporty, které hezky a plynule popisovaly naše herní výkony, jsem se rozhodla to tentokrát pojmout trošku jinak.

O uplynulém víkendu jsme zamířili na palubovku/y soupeře z moravské části – Břeclavi. Cesta byla dlouhá a náročná. Obzvláště pro některé posádky, které měly plné ruce práce jedinečných nuselských krás :))))))). Po svižném příjezdu na místo určení jsme měli téměř o hodinu víc času na seznámení se s prostředím. Konkrétněji se zvláštním stropem, s velkou velikostí haly, se skrytými lajnami, s míčem.. a dokonce i se sítí. Bohužel, nestačilo to. V prvním setu se odehrávalo příliš mnoho natolik brutálních scén, že Vám je zde nemůžu za žádných okolností nastínit. Namísto toho si raději zopakujme rychlý recept na bábovku za 7 kč od věhlasného Ládi Hrušky. -Budeme potřebovat 4 lžíce hladké mouky, půl lžičky prášku do pečiva, 4 lžíce moučkového cukru, 2 lžíce granka, 1 vejce, 3 lžíce oleje, 3 lžíce mléka.- Séťa vytloukla břeclavské bloky. -Všechny ingredience společně zamícháme v misce a vytvoříme z nich těsto.- Břeclav zkazila servis. -Půllitrový hrnek vytřeme olejem a vysypeme hrubou moukou.- Síma překonala břeclavské hráčky na hlavním kůlu. -Těsto z misky do něj poté vylijeme a v mikrovlnné troubě pečeme 3,5 minuty na plný výkon.- Konec prvního setu. Opakované záběry bohužel nejsou k dispozici. Více se k tomu nebudeme vracet. V dalších třech setech se začal konečně projevovat náš volejbalový um a podařilo se nám dovést první zápas do vítězného konce - Břeclav 1:3 Nusle (:); -21; -21; -20).

Sestava: Bretty, Kajlí, Květa, Monča, Síma, Séťa, libor Julka
Střídaly: Oťas, Lůca, Háňa, Míša

Na nedělní zápas si pro nás soupeřky připravily překvapení v podobě změny haly. Bohužel pro ně se nám náhradní hala líbila mnohokrát více než ta původní, a tak se nám už do rozcvičení vstupovalo s lepšími pocity. To bychom ale nebyly my, kdybychom se zase první set se soupeřkami řádně neoťukávaly. Celkově se nám hrálo líp a ve větší pohodě než předchozí den. Šlahoun vyfiknul opět pár střídání a zápas jsme k radosti všech zvládly doslova na tři body. Břeclav 1:3 Nusle (21; -12; -22; -20).

Sestava: Bretty, Háňa, Květa, Oťas, Síma, Séťa, libor Julka
Střídaly: Lůca, Kajlí, Míša

Odvezly jsme si 6 důležitých bodů do tabulky. Z herních činností bych rozhodně vypíchla skvělou štípačku z handy v provedení Háni, výborné šňůry Oťase na servisu, zuřivý hřebík do předních řad po spolupráci Bretty s Květou a také všeobecně kvalitní příjem po dobu obou zápasů. Jestli chcete být ještě některá slavná, napište mi a já to tu upravím grin emoticon

A poslední, snad nejdůležitější, info – přijďte nám o víkendu pomoci do Nuslí!!!! Hrajeme proti střešovickým ženám o stříbrnou příčku, ale ani zlatá není vyloučená!!!!! Pátek od 18h a sobota od 10h, těšíme se na Vás!!!!

 

—————

Zpět