Nový jičín - NUSLE

10.11.2012 18:00
Boj s Novým Jičínem očima Anetky

9.11.2012
Cesta do Jičína byla celkem dlouhá, půlka týmu cestou pospávala, těsně před cílem bylo zapotřebí se probudit a tak každé auto mělo svého hudebního favorita puštěného na plné pecky. V autě u trenéra koncertovala ABBA. Hrály jsme na centrálním kurtu, kde jsou čáry "opravdu" vidět :-) Během celého zápasu se prostřídal skoro celý tým. První set se vyhrál s menšími chybkami, druhý set nedošel ke zdárnému konci, to jsme Jičínským daly lehce čmuchnout a pak dostaly pěkně na pr...
Večer jsme zakončili v úžasném útulném hotýlku, kde jsme i baštili. Háňa H. a Lůca B. si daly Svatomartínské menu a to každá měla PŮLKU KACHNY!!!!!
...

10.11.2012
V sobotu se hrálo v turnajovém prostředí, hala byla rozdělena na 3 kurty, tudíž za koncovou čárou byly necelé 3 metry. nemohly jsme plně využívat podání jako účinné zbraně. Zahájily jsme úspěšně zápas vyhraným prvním setem. Na druhý set jsme stály proti slunci, takže nebylo vůbec nic vidět. Zkrátka jsme se první dva sety sžívaly s prostředím. Od třetího setu se objevila bojovnost, která ve finále vyhrála celý zápas. Významný podíl na výhře v obou zápasech mají Hanita D., Séťa a v koncovce zářila Květa, která se začala velmi dobře scházet s nahravačkou Luckou B.

 

—————

Zpět