NUSLE - Opava

02.11.2012 20:00
Report ze zápasu s Opavou....

Nusle - Opava 2.11.2012 3:1 (-19,19,18,31)

Diváků 22

Trenér Šlahoun

Sestava: Lucka N., Háňa, Séťa, Oťas, Anetka, Květa, střídali Hanita, Klára P., Lucka B.,

...
Libero Julka

Dušičkový duel s Opavou jsme začali zvesela a se sebevědomím naladěným na vítěznou vlnu. Nastoupili jsme znovu se dvěma libery, což z nějakého neznámého důvodu vyvolává v rozhodčích touhu vtipkovat. Druhý rozhodčí směrem k první rozhodčí před úvodním zdravením: „To jsem zvědav, jestli se budou umět postavit, když mají dresy stejné barvy, he he he.“ Druhá rozhodčí: „He he he“. Oťas se brzy chystá rozšířit řady rozhodčích a tak nám to třeba pak vysvětlí.

Z minulých ročníků jsme věděli, že soupeř je hratelný, když předvedeme dobrý výkon. Opavský tým vedený zkušenou kapitánkou přezdívanou „Matka“, která rozdávala náhry i smeče, nechtěl najeté kilometry do nuselské haly a svou kůži prodat lacino a první set získal bojovnou hrou ve svůj prospěch. Do dalšího setu jsme zařadili vyšší rychlostní stupeň a zbytek zápasu už jsme si s přehledem pohlídali. Při sporných míčích využila kapitánka hostí svou zjevnou silovou převahu nad druhým rozhodčím a snažila se ještě rozhodnutí zvrátit ve prospěch svého týmu. Rozhodčí však pro řev hostujícího trenéra neslyšel řev hostující kapitánky, a tak rozhodnutí nezměnil. Za zmínku stojí koncovka čtvrtého setu, kdy někteří diváci se slabšími nervy museli halu opustit. Zápas zakončila až Séťa esem, když se již skore nevešlo na počítadlo, které pojme jen 30 bodů. Poslední set jsme vyhráli 33:31 a s ním i celý zápas, a to, přiznejme si, celkem zaslouženě.

Nusle- Opava 3.11.2012 1:3 (-22,20,-18,-20)

Diváků 15

Trenér Šlahoun

Sestava: Lucka B., Hanita, Séťa, Oťas, Anetka, Květa, střídali Klára P., Lucka N., Lucka M., Háňa

Libero Julka

Ranní zápas jsme začali stejně jako ten předešlý prohraným prvním setem. Hostující hráčky hodně přitlačily na servisu a nám se nedařilo uspokojivě přihrát a následně si vytvořit ideální podmínky k útoku. Ve druhém setu Šlahoun začal míchat se sestavou a to nakonec vedlo k úspěšnému zisku druhé sady. To bylo však vše, co se nám ten den podařilo. Ve třetím setu na nás padla pověstná deka, šedivka a smůla najednou a opavským naopak vycházelo, na co sáhly.

S Opavou jsme se tak rozešli s remízou na zápasy i na sety. Teď už víme jak na ně a v Opavě se chystáme brát plný bodový zisk.

Lucka M.

 

—————

Zpět