TJ Sokol Nusle - TJ Lokomotiva Břeclav

05.02.2015 14:50

Poslední lednovou sobotu jsme se utkali s Lokomotivou Břeclav. Jedná se o tým z moravské části, takže bylo důležité je roznést na kopytech a do druhé půlky soutěže vstoupit vítězně. Samozřejmě chceme celou soutěž vyhrát, nebo alespoň hrát o medailové pozice.
Zahájili první utkání na domácí půdě, a to netradičně v sobotu 31. 1. od 18:00. Břeclav dorazila na zápas pouze v sedmi hráčkách, ale nám to úplně nepomohlo, protože jsme nervozitou prohráli první set s dvaceti dvěma body. Blbý no. V dalším setu jsme se naštěstí trošku poučili a Břeclav jsme sfoukli, jak se patří, takže udělali pouhých 10 bodů. Následné sety to sice nebyl moc pěkný volejbal, soupeř nekladl velký odpor, ale i tak dokázal dvakrát udělat 21 bodů. Celkový výsledek byl tedy 3:1 a 3 body jsme měli v kapse.
Jak jinak, po zápase jsme se šli občerstvit do nedaleké hospůdky Na Pláni, kam jsme si odvedli i fanoušky Plusy: Točili Prazdroj, měli salát s kozím sýrem, taky prima masa a trenéři se mohli napucnout žebrama. Ale co bylo hlavní? Skvělej číšník nestandartního vzhledu. Po všech tipech přísedících jsme zjistili, že to není horolezec, muzikant, umělec, badmintonista, fotbalista, číšník z povolání ani gay, ale motorkář. Škoda smile emoticon

Druhý den ráno jsme nastoupili v 10:00 trochu rozhodněji. Asi za to mohla dobrá rozcvička, kterou jsme nepodcenili jako vždycky. Pak jsme vyděsili soupeře (nikdo si nemůže být jistý, že to bylo díky volejbalu). Výsledkem byl jednoznačný výsledek v prvním setu, a to 25:8. Začalo se u nás střídat, takže si plácli skoro všichni což je prima, a vyhráli jsme i set druhý, a to 25:15. Ve třetím setu už jsme to málem překombinovali, soupeř se dostal v koncovce do vedení, ale naštěstí jsme se uklidnili, dopadlo to dobře a vítězství bylo doma 25:23. Celkem tedy opět 3 body doma. 

Nevím, co k tomu víc napsat, nebyla to velká paráda, ale co, hlavně že máme šest bodů a těšíme se na zápasy s vedoucím tabulky a to se Střešovicema. Jednoznačně jsme hezčí, ale herně už to bude velmi vyrovnaný souboj. Takže nás přijďte podpořit!! (pátek 6.2. 18:00, sobota 7.2. 10:00, hala Tatranu)

https://www.facebook.com/events/887806671250054/

Nazdar.

Sobota: Lůca N., Klárka, Oťas, Síma, Terka, Míša, libero Šárka
Střídání: Květa

Neděle: Lůca N., Květa, Monča, Síma, Terka, Séťa, libero Julka
Střídání: Oťas, Kajlí, Hanka, Míša

—————

Zpět