TJ Sokol Nusle - TJ Sokol Žižkov

23.11.2014 23:05

A je tu další slibovaný report z víkendového dvojzápasu, tentokrát očima Kajlí.

Zdravím všechny,
Došlo na nejhorší a píšu report, takže nečekejte nic velkého. V 11. a 12. kole jsme se utkali s naším oblíbeným soupeřem ze Žižkova. V pátek jsme soupeře přehráli ve všech herních činnostech. Fungoval nám jak servis, příjem, pole, tak i nekompromisní útok a bloky. Vyhráli jsme tedy s přehledem a Žižkov si ani neškrtnul. Tyyy čuměli!!  Jediné co bych vytkla, tak náhry nám občas lítaly jinak než by měly (pozn. red. Oťase: to jako že třeba pod úroveň pásky nebo k soupeři), že mladá paní Podušková??  (Slíbila jsem jí, že ji zprcám) 
V sobotu ráno jsme na to opět vlítli, ale tentokrát to nevypadalo tak přesvědčivě jako předešlý den. Co nám opravdu nešlo, tak byl příjem. Dostaly jsme několik es a ne a ne se z toho vyhrabat. Pořád jsme se přetahovali o bod. Soupeř se dostal do hry a všechno jim vycházelo a my byli jak vyměněný. Šlahouna málem trefilo, takže vystřídal úplně všechny, dokud nenašel tu správnou sestavu. Po velkém trápení jsme vyhráli 3:1 a všichni si oddychli. Koho bych pochválila, tak je Séťa. Zahrála opravdu dobře (ač se mi to špatně píše  ). Ještě abych nezapomněla, díky za podporu našim fanouškům  Jste nejlepší!

Celý víkend bych zhodnotila kladně, protože jsme si odnesli 6 zasloužených bodů. Příští týden jedeme rozsekat PF České Budějovice. Tak nám fanděte a držte palce.

Uff a mám to za sebou 
Vaše zpravodajka Kajlí.

21.11. 18:00 Nusle - Žižkov 3:0 (12,20,18)
22.11. 10:00 Nusle - Žižkov 3:1 (-18,27,24,21)

Sestava:
Pátek – Lůca P., Terka, Květa, Monča, Séťa, Míša, libero: Julka
Střídaly – Kajlí, Lůca N.

Sobota – Lůca N., Kajlí, Oťas, Klárka, Séťa, Míša, libero: Šárka
Střídaly: Lůca P., Terka, Květa, Síma, Háňa

—————

Zpět