TJ Sokol Nusle - TJ Tatran Střešovice

10.03.2015 20:08
Report ze zápasu proti Střešovicím očima Kajlí.
Takže už podruhý jsem prohrála a protože jsem ještě teď naštvaná, a to nejen proto, že jsem prohrála střižbu, tak to bude velice stručný !!!
Můj pocit z páteční hry je takový, že jsme chtěli vyhrát až příliš. První set jsme je smázli lehce. Potom se ze hry vytratila soustředěnost a šlo to všechno do háje. Na hřišti bylo mrtvo a chyběl tam nějaký vůdčí typ. Nakonec zápas skončil 3:1 pro Střešovice. Jediné obrovské pozitivu bylo, že nás přišlo podpořit děéééésně moc našich věrných i nových fanoušků, kteří byli naprosto bezkonkurenční. Tolik lidí jsme snad v hale ještě neměli. Atmosféra k nezaplacení. Škoda, že jsme Vám to nemohli oplatit i tou hrou. Strašně moc děkujeme a vážíme si toho!!!  Doufáme, že Vám aspoň chutnaly naše kulinářské dobroty .
Sobotu bych popsala slovy jednoho našeho fanouška: vyhráli jsme proto, protože někdo prostě vyhrát musel. A to je pravda. Utrpěli jsme vítězství. Vedli jsme 2:0 a nakonec z toho byl tie-break, naštěstí v náš prospěch. Konečný stav 3:2 pro Nuselský šťávy. No neskutečný. Dál bych to nerozmazávala, protože to bych se tu hoodně rozčílila . Opět děkuji fanouškům, kteří i přes nepříjemnou ranní hodinu dorazili zafandit. Víme, že je to s náma těžký, protože občas mi to přijde, že se na to nedá ani dívat a vy tu pro nás stejně jste!
 
Toto byl poslední domácí zápas této sezóny. Příští týden nás čeká poslední výlet a to do Brna. Držte palce, díky.
Vaše Kajlí
 
Sestava pátek: Lůca N., Síma, Háňa, Téra, Květa, Monča, libero: Julka
Střídaly: Klárka, Kajlí, Oťas
 
Sestava sobota: Lůca N., Síma, Háňa, Téra, Oťas, Klárka, libero: Šárka
Střídaly: Kajlí, Květa, Monča

—————

Zpět