VK České Budějovice - TJ Sokol Nusle

18.01.2015 13:57

Milí fanoušci, máme pro vás report z prvního novoročního víkendu, tentokrát očima Míši (s lehkou korekturou admina smile emoticon )

Tento víkend jsme si udělali výlet do Českých Budějovic. Hrálo se v duchu "barevného volejbalu"...celkem padlo 7 karet. Ale abych začala od začátku...
V pátek 9.1. jsme nastoupili s né úplně bojovnou náladou a s Budějovicema jsme se přetahovali o každý set. Ani jeden tým nesehrál své maximum a rozhodčí předvedli klasickou budějovickou úroveň smile emoticon. Po pár střídání, prosmrkaných tajmech a rozdaných kartách se sice naše bojovnost trochu zvedla, ale bylo jasné, že nemáme prostě den. Vítězství v breaku připadlo domácím.Radovali jsme se alespoň za ten jeden bod a za pár drobných do píny, od Julky za žlutou a Šláhy za červenou kartu...jelikož se neudrželi a zkonstatovali velice kvalitní výkon rozhodčích. Aby v tom nebyli sami, přidal se i domácí trenér a taky obdržel žlutou kartu.

Sestava: Lůca N., Séťa, Monča, Terka, Síma, Květa
Střídaly: Julka, Kajlí, Míša, Klárka, Lůca P.
Libero: Šárka

Po zápase jsme se odebrali na hotel a vyrazili na véču do restaurace (cestou jsme si omylem prošli skoro půl Budějek, což se nemělo/nemohlo stát, páč: „Jdeme správně?“ … „Jooo, Monča má mapu...“ *sorry Móňo:P), kde jsme měli pro sebe exkluzivní salonek. Pan kuchař nás chtěl asi ztrestat za výkon, a tak jsme na jídlo čekali, někteří, i dvě hodiny, aby poté zjistili, že to vůbec k jídlu není. A tak jsme šli (jak kdo) s plným břichem v půl jedný spát. Vyspali jsme se do růžova (opět jen někteří - díky chrápání, prdění a jiných vlivů, které jsme detailně probrali u snídaně) a vyrazili již bojovně do druhého zápasu, před kterým už v šatně Květa prohlásila: "Dneska je rozsekáme 3:0, cejtim to prostě!!"

10.1.
Hra ještě ani nezačala a už se Lůca P. postarala o svojí „píčovinu do píny“, když si vystřihla příjem a všechny horlivě přesvědčovala, že máme servis :P:D (to byla součást taktiky samozřejmě, pozn. admina smile emoticon ) Od prvního balónu jsme byli na koni. I přes opakující se „kvalitu“ rozhodčích se dařil servis, příjem, náhra i útok a celková hra byla velice příjemná na pohled. První set jsme vyhráli 25:21. V tomto setu rozhodčí udělili další kartu víkendu, a to žlutou, Pavlovi (také neodolal a prohodil pár slov směrem k empiru).
Ve druhém setu jsme hráli podobně jako v prvním. Až na pár pokažených servisů se vesměs dařilo, ale to i Budějovicím, kterým ale v koncovce nepřálo štěstí tak jako nám…set jsme vyhráli 26:24. Ani tenhle set se neobešel bez chyb ze strany rozhodčích a padly další dvě karty. Pavlovi jeho žlutá zčervenala za jeho výrok směrem na empire: „Nemám ti tu levou ruku amputovat, když stejně používáš jen tu na Budějovický straně?!“ Druhou dostala Julka(červenou): „Ty seš asi slepej néé??!!“
Třetí set jsme začali „píčovinou do píny“ Šlahouna, kdy do zápisu napsal Lůcu N. a měla jít hrát Lůca P., takže se hned vzápětí vystřídaly a ztratili jsme tak šanci možnýho dvojstřídání během setu. I přesto jsme začali s náskokem, který domácí tým stahoval jak to šlo, ale my jsme byli silnější jak psychicky, tak fyzicky. Psychicky to neunesl ani jejich trenér, kterej svýma berlema neustále lezl do hřiště, až za to dostal žlutou kartu (chachacha!). V napjaté koncovce třetího setu si domácí blokařka zašmodrchala nohy a udělala si výron a my jsme pak o to lehčeji dohrály třetí set 25:21 na konečných 3:0.

Sestava: Lůca P., Séťa, Klárka, Terka, Síma, Květa
Libero: Šárka

Sečteno podtrženo – z Budějovic si odvážíme cenné 4 body, 2 žlutý karty, 3 červený karty, dva headshoty a dvě píčoviny!

…díky, čau

—————

Zpět