VK Rokycany - TJ Sokol Nusle

20.10.2014 23:52

Tento víkend jsme se utkaly s tradičním soupeřem a uznávaným týmem z Rokycan. V Rokycanech. 
V pátek jsme k nim zavítali s veselou cestovní náladou. Času bylo dost, takže nás vůbec nerozhodila menší tlačenka na Barrandově. Ani ta v Loděnici a ani ta o pár kilometrů dál. No a už vůbec ne ta přímo v Rokycanech. Bylo vidět, že nervy ovládáme skvěle a komunikaci mezi jednotlivými auty ještě líp. Ale k zápasu. Začaly jsme výborně. Pokračovaly jsme také výborně. A vlastně jsme v podobném stylu dohrály až do konce. Tam, kde se na chvíli zakolísalo, pomohly hráčky najeté že čtverečku a už jsme byly opět na koni. Předvedly jsme nekompromisní výkon, na který soupeř nedokázal najít účinnou odpověď a téměř se neprosadil. Nutno dodat, že nebylo kudy, hlavně přes Monču, která předvedla v obraně výtečný výkon a rokycanským nedala šanci! 3:0 a tři jasné body do tabulky. Každý šel slavit pokračující vítěznou šňůru dle svého, škála oslav byla velmi rozmanitá. Někteří zakotvili na smíchovském nábřeží, někteří v posteli s horkým coldrexem a někteří si mysleli, že to všechno zvládnou beze spánku. Nezvládli, na pomoc přišla antibiotika.

Sobotní zápas se odehrával v úplně odlišném rytmu. Tedy bohužel pro nás. První set jsme navázaly na páteční úspěch a jednoznačně ho uloupily. Bohužel pak přišel moment temna a nezadržitelně se začala sypat čísla v Matrixu. Druhý a třetí set jsme toho moc nepředvedly a naopak se do hry dostal tým z Rokycan. Proběhla výměna rolí a najednou jsme pořád dotahovaly my a čekaly na chyby soupeře. Chyby nepřicházely. Ve čtvrtém setu přišel na řadu náš jediný větší nádech. Krásnými esy přispěla Květuška a platnými šňůrami na servisu Séťa. Vypjatá situace byla i na empajru. Stav 2:2. 
Do brejku jsme vlétly po hlavě a najednou to bylo 1:4. Nedařilo se.. nic.. Nějaká ta chyba na příjmu, na útoku, na bloku.. Na vrcholu tiebreaku přišla další vypjatá situace z empajru a za řevu diváků i Šlahouna nezadržitelně uplynuly poslední míče zápasu bohužel ve prospěch soupeře. 2:3.

Sestavy:
pátek: Lucka P., Terka, Květa, Monča, Síma, Séťa, libero: Šárka střídaly: Lůca N., Míša

sobota: Lůca N., Terka, Květa, Oťas, Síma, Séťa, libero: Julka střídaly: Lucka P., Kajlí, Míša

Po vítězné šňůře přišlo naše lehké zaváhání, v čemž ovšem dále nehodláme pokračovat. Tento pátek tak budeme usilovat o další tři body do tabulky opět na poli soupeře, tentokráte proti reprezentaci kadetek v Brandýse nad Labem. Přijďte nás od 18h podpořit, s Vámi to jde líp!

—————

Zpět